Ny skola, nya människor, allt är nytt.


På torsdag (20/8) börjar jag gymnasiet. Tänk att lilla jag ska börja gymnasiet om bara några dagar. Helt otroligt! Känns som det inte var längesedan man började i mellanstadiet. För mig innebär gymnasiet en ny stad (Lund), ny skola och helt nya människor. Jag känner ingen på den skolan jag ska gå på. Det är lite läskigt, men samtidigt ser jag fram emot det! Ska bli så himla roligt. Kul att träffa nya människor (fast jag är blyg), kul med ny skola och skönt att slippa Höör (iallafall om dagarna).

Jag är riktigt nervös inför skolstarten. Kommer jag träffa någon jag verkligen "klickar" med? Kommer jag trivas? Kommer jag klara det? Men samtidigt vet jag innerst inne att det kommer gå jättebra. Skolan är riktigt bra (goda rykten, är fräsch och lärarna verkar super), det är nytt för alla så jag är inte ensam om att vara lite nervös och inte känna någon, jag kommer få göra sånt jag tycker är roligt.

Det ska bli väldigt spännande! Det blir som en nystart. Skönt. Fast jag kommer få det väldigt jobbigt nu i en månad framöver eftersom jag ska både till Grekland och till Afrika på projektresa (scrolla ner några inlägg så kan ni läsa mer om projektresan!). Men det är värt det.

Ska du också börja gymnasiet - dela med dig av dina känslor inför det! Och ni som redan går på gymnasiet/har gått på gymnasiet - dela med er av hur ni upplevde det! Och ni som ska börja om något/några år, hur känns det för er? ♥

Xoxo.

Kommentarer
Postat av: E S T H

Vad tycker du om Nellys blogg-tee's?

kram från mig, http://esth.blogg.se

2009-08-18 @ 14:42:31
URL: http://esth.blogg.se/
Postat av: jimmy

Exakt dom tankarna du har nu, har även jag inför min skolstart. Men jag önskar dig till lycka till :)Ps. Är själv med lite blyg.DShaha

2009-08-18 @ 15:53:03
URL: http://sjov.blogg.se/
Postat av: Malin

Att börja gymnasiet är alltid spännande.. själv gick jag ut för drygt ett år sedan.Snygg design!http://mylifeinwords.webblogg.se/2009/august/dags-och-ragga-roster.html#comment

2009-08-18 @ 16:13:02
URL: http://bloggtjej.blogg.se/
Postat av: [lisa bjernhagen]

alltid kul att börja om :)

2009-08-18 @ 16:31:18
URL: http://anewkindofmetal.blogg.se/
Postat av: Stefanie

Precis. Usch så nervöst att börja ny skola och klass för dig :)

2009-08-18 @ 16:47:42
URL: http://lothigiius.blogg.se/
Postat av: ellen & alice

sv: tackdetsamma :)

2009-08-18 @ 17:20:44
URL: http://priickigt.blogg.se/
Postat av: maja

åhh jag är så nervös :O

2009-08-18 @ 17:40:21
URL: http://skumdum.webblogg.se/
Postat av: amanda

jag börjar tvåan nu och har alltså gått ett år redan. jag såg fram väldigt mycket mot gymnasiet och med all rätt. du får lära dig saker du själv valt att lära, du får mer frihet och ansvar och det här kommer utan tvekan att bli den roligaste skoltiden. lycka till, det går nog jättebra :) gruppera dig inte för snabbt bara, du hittar din plats tids nog iallafall :)

2009-08-18 @ 18:24:39
URL: http://amandaberglin.blogg.se/
Postat av: Hanna

För ett år sen satt jag i precis samma sits som du gör nu, ny skola i en annan stad än där man bor, och jag kände inte heller en enda människa där. Första dagen var lite jobbig och man kände sig lite bortkommen,såklart,haha. Men sen gick det bra och jag ångrade mig inte för en sekund att jag valde den skolan. Det är nog en ny grej för nästan alla som ska börja ettan och alla känner nog likadant , alla är lika nervösa och sådär, haha. Så det kommer gå bra! :)

Och jag är också väldigt blyg egentligen, men det var ju ingen som visste det i min nya klass, så då är det bättre att försöka bryta det mönstret direkt, och bli mindre blyg, om du förstår vad jag menar!

Lycka till! puss.

2009-08-19 @ 12:10:59
Postat av: Julia

Jag ska börja om 2 år men jag längtar så grymt mkt!

2009-08-19 @ 13:25:27
URL: http://lifeofjules.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0