Bloggbyte

Hahahahahahahaa nu byter jag blogg igen. Fyfan, jag hatar mig själv nästan.

Ni hittar mig på http://patriciaklinteberg.blogg.se, puss!

Hej snyggingar.

... Den rubriken får duga.

Jag har ont i mina fötter, cp-ont. Jag har gått runt i Lund i 1 ½ timme, träffat Maja och varit i Malmö och käkat glass på Ben & Jerry's caféet. Skulle egentligen en sväng på Malmöfestivalen med några gamla klasskompisar men orkade inte vänta på dem, så jag och Maja åkte hem istället. Har gått runt i högklackade stövlar hela dagen så mina fötter värker och är svullna. Det är synd om dem. Tur att Jim erbjöd sig att hämta mig på stationen och körde mig hem!

Jag har ingen blogglust alls, men det gick bra i skolan även idag. Nu ska jag lägga mig i sängen och glo på tv och äta massa onyttigheter.

Xoxo.

It feels good.


Det gick jättebra idag! Träffade en tjej som heter Zandra på stationen i Lund som jag har pratat med lite på msn så vi gick tillsammans till skolan. Dagen gick jättefort, det verkar vara många trevliga människor jag ska gå med! Tror det här kommer bli toppen. Fram till på tisdag ska vi jobba med att lära känna varandra m.m. På onsdag börjar det på riktigt.

Nu ska jag inte skriva så mycket mer, men ville bara berätta att jag lever och att det gick bra.

Xoxo.

Jag är nervös.

Shit. Jag tror jag dör lite. Klockan 12 börjar jag. Ny skola. Ny klass. Nya människor. Aaaaah jag är så himla nervös! Så himla nervös...

Patricia - andas. Det kommer gå bra. Andas och le. Andas in, andas ut... Shit. Jag börjar gymnasiet! Helt sjukt.

Dags att fixa sig lite, käka frukost och annat som måste göras. Hörs i eftermiddag! Wish me luck.

Xoxo.

Jag ska käka glass.

Blogg.se har krånglat hela dagen, det har knappt gått att kommentera. Jag blir tokig! Men det är inte hela världen. Jag har fått tvättat håret och kroppen, käkat kvällsmat och fixat med mitt tågkort nu under kvällen. Imorgon hade jag tänkt att ha på mig mina nya stövlar, men det lär inte bli så - det ska nämligen bli strålande sol och 27 grader! Nu kan det fina vädret komma, när man börjar skolan.. Suck, pust och stön!

Nej nu tänkte jag faktiskt äta min tredje glass för idag och sedan lägga mig i sängen och läsa. Jag kommer inte kunna somna inatt.

Xoxo.

Svaren på era frågor.

Vad är det bästa med att blogga?
- Att kunna uttrycka sig i ord (jag älskar att skriva) och bilder (tyvärr har jag ju ingen kamera men när jag skaffat det lovar jag att bomba er!) och alla fina, söta och snälla kommentarer jag får från er läsare!

Har du några framtidsdrömmar?
- Ja, och jag har många! Jag vill göra så mycket. Jag skulle vilja jobba på en tidning, helst ToppHälsa! Men jag vill också kunna jobba med att hjälpa människor, exempelvis tjejer för att förbättra deras självförtroende och självkänsla, men även med barn som har det svårt med missbrukande föräldrar, och även barn i Afrika och andra fattiga länder.

Favoritfärg?
- Jag tycker alla färger har sin charm! Men rött är fint.

Favoritmat?
- Min gammelmormors köttbullar, utan tvekan! Men annars älskar jag kyckling och lax. Får jag även tillägga Premium Dark Mint och jordgubbar? Ljuvligt gott.

Vad gör du om 5 år? (om du hade fått önska något)
- Pluggar till journalist och kanske har något jobb vid sidan om. Är en glad 21-åring som kämpar för mina drömmar och förhoppningsvis befinner mig utomlands på semester vid den här årstiden!

Vad vill du uppnå med din blogg?
- Jag vill kunna inspirera folk med min blogg, inom allt möjligt. Inom skola, hälsa och liknande! Sen tackar jag givetvis inte nej till massa besökare och kommentarer.

Varför är du så söt?
- Åh tack! Nu rodnar jag lite...

Tips för att få fasta läsare?
- Hmm, det är svårt. Men det viktigaste av allt är att du är dig själv i bloggen, ärlighet varar längst! Sen får du försöka gå in på samma bloggar några gånger och lämna lite avtryck i form av kommentarer hos dem, och tillslut kanske de börjar följa din blogg. Men självklart kommer inte alla göra det - man kan inte gilla alla bloggar!

Favoritskådespelare?
- Oj shit, svårt! Snyggast är ju Patrick Dempsey och Chase Crawford, bäst är Tom Hanks!

Hur gammal är du egentligen? :D
- Hahaha Maja ditt cp-barn! Jag är 16 år, så det så.

Om inte din gubbmusik fanns, vad skulle du lyssna på då?
- Jadu Maja, sjukt bra fråga! Kanske det jag lyssnade på tidigare? Typ Jimmy Jansson? Eller så kanske jag hade varit helt galen i E.M.D och Ola. Nej, jag hade nog lyssnat på R&B eller något sånt annars. Men gubbmusik is the shit!

Hur länge har du bloggat? :)
- Jag startade min första blogg 23 januari 2007. Sen dess har jag bytt bloggar hejvilt, nu bloggar jag här. Hur länge tror ni att jag stannar?

Vilka bloggar läser du varje dag?
- Checka in länkarna längst ner i menyn här till vänster! Sen kikar jag oftast in bloggarna som har kommenterat i min blogg, jag svarar på kommentaren eller om det inte finns något att svara lämnar jag oftast en "vanlig" kommentar.

Varför började du blogga??
- Jag minns inte riktigt, men många av mina "Sebastian-vänner" bloggade och jag tyckte det verkade som en rolig grej. Och jag hade rätt, det är superroligt! Nu har bloggandet blivit en trend, när jag började var det i stort sätt helt nytt.

Favoritord?
- Oj, shit, nu blev det svårt. Jag använder mig väldigt mycket av ordet "liksom" har jag lagt märke till på senare tid, men jag svär otroligt mycket. Det jag oftast säger är "fitta", så det är nog mitt favoritord...

Favoritoutfit?
- Ett par stuprörsjeans, en oversize-tröja, lite smycken, mina nya stövlar och en skinnjacka är det jag kommer satsa på i höst (ska dock inte shoppa förrän på höstlovet... jag dör!). Annars älskar jag pyjamas!

Hur mycket tid lägger du på att blogga?
- Just att blogga tar ju inte så stor tid, det som tar mest tid är ju att svara på kommentarer (ibland orkar jag inte) och sen lägger jag ganska mycket tid på att läsa bloggar, oftast kommenterar jag också. Nu på sommarlovet har det blivit ganska många timmar, kanske 5-8 timmar om dagen, nu när skolan börjar kommer det inte alls finnas mycket tid, då blir det kanske runt 2-3 timmar som max!

När börjar du om de andra dagarna (då menar jag inte den första dagen, så om vi kommer att ta samma tåg kanske)? :D
- Älskade Maja, jag har nog sagt det hundra gånger att jag börjar 8 på mornarna. Jag kommer få ta tåget kl. 07:23 härifrån Höör. Men har inte fått schemat än ju, vi får pratas om det imorgon!

Hur många besökare har du? :)
- Det är så olika från dag till dag! Men det ligger på 50-300 unika besökare om dagen.

Vad har du för färg på din tandborste? haha ;)
- Kul fråga! Den är blå och vit. :)

Tjänar du pengar på din blogg?
- Ja det gör jag, via annonserna som ni ser till höger (jag tjänar pengar när ni klickar på dem, inga stora summor dock). Det blir några hundralappar extra i månaden!

Vad använder du för mascarsa?? :D
- Ska jag svara ärligt? Jag vet inte, haha! Men det är iallafall en med nån vit gojja och sen det vanliga svarta, men jag använder bara mig av det svarta. Jag ska köpa ny mascara snart, den här suger!

Hund eller katt?
- Jag gillar båda, men jag säger hund!

Favorit blogg?
- Finns många bra, men favoriterna är Blondinbella, Storstadspojken och Kenza!

Vinter eller sommar?
- SOMMAR SOMMAR SOMMAR!

Peppar eller salt?
- Peppar! Gillar inte när det är mycket salt, tar alltid mindre salt än man ska ha. :)

Var får du din inspiration ifrån?
- Jag skriver bara om sånt som ploppar upp i mitt huvud! Jag får dessutom rätt mycket inspiration från andra bloggar.

Brukar du följa senaste modet eller köper du det du faller för?
- Jag köper det jag faller för! Inte allt mode som faller mig i smaken, men det finns mycket snyggt. Men det viktigaste är att man trivs i det man har på sig!

Tycker du om kaffe?
- Nej usch, det är riktigt äckligt! Mår illa av bara doften av kaffe. Har Jim druckit kaffe kan jag inte pussa honom efter det, haha! :)

Cola eller fanta?
- Inget av det! Föredrar Loka. Om jag ska dricka läsk är det Pepsi Max.

Juice eller saft?
- Apelsinjuice med fruktkött! Mums.

Popcorn eller chips?
- Popcorn!

Jordnötter eller salta pinnar?
- Helt klart jordnötter!

Lösgodis eller ostbågar?
- Lösgodis! Jag avskyr ostbågar (jag gillar inte ost överhuvudtaget).

Salt eller sött?
- Sötlakrits och choklad föredrar jag, så jag får väl säga sött! :)

Dyraste plagget i garderoben?
- Jag köper alltid mina kläder på H&M eller Gina Tricot, och där är det mesta billigt, så jag har inget som är speciellt dyrt. Det dyraste jag äger ligger nog på 500 kr.

Tack för frågorna, hoppas ni är nöjda med svaren! Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och fräscha till mig inför skolstarten imorgon, sedan käka lite grekisk yoghurt. ♥



Xoxo.

Frågestund.

Jag börjar bli riktigt nervös inför morgondagen, och jag har inget att blogga om. Så vi kör den första frågestunden här på min blogg! Fråga vad du vill, så får ni svaren senare ikväll. ♥

Xoxo.

Mina nya stövlar.


Hejhopp! ♥

Idag har jag varit ute på en lång promenad, var borta i närmare två timmar. Jag tog med mig Kompis (yes, that's my dogs name) till CityGross där jag köpte de här stövlarna. Blev helt kär i dem igår när jag var där och handlade kalender, så idag blev de mina! 459:- gick kalaset på, och jag kan säga, det var värt vartenda öre!

Min webbkamera är skitkass, men av det ni ser - tycker ni de är snygga?

Xoxo.

SOLO.

Har varit och handlat, fick köpt en superbra kalender (nu äntligen har jag koll på läget!) och även det nya nr av SOLO. Älskar den tidningen, men blir inte ofta att man köper den eftersom den kostar en del. Men nu när Kenza var med så passade jag på!

Nu tänkte jag fixa iordning lite kvällsmat till mig bestående av grekisk yoghurt och müsli och krypa ner i soffan och tillbringa kvällen med min nyköpta tidning.

Jag önskar er en trevlig kväll! ♥

Xoxo.

Ny skola, nya människor, allt är nytt.


På torsdag (20/8) börjar jag gymnasiet. Tänk att lilla jag ska börja gymnasiet om bara några dagar. Helt otroligt! Känns som det inte var längesedan man började i mellanstadiet. För mig innebär gymnasiet en ny stad (Lund), ny skola och helt nya människor. Jag känner ingen på den skolan jag ska gå på. Det är lite läskigt, men samtidigt ser jag fram emot det! Ska bli så himla roligt. Kul att träffa nya människor (fast jag är blyg), kul med ny skola och skönt att slippa Höör (iallafall om dagarna).

Jag är riktigt nervös inför skolstarten. Kommer jag träffa någon jag verkligen "klickar" med? Kommer jag trivas? Kommer jag klara det? Men samtidigt vet jag innerst inne att det kommer gå jättebra. Skolan är riktigt bra (goda rykten, är fräsch och lärarna verkar super), det är nytt för alla så jag är inte ensam om att vara lite nervös och inte känna någon, jag kommer få göra sånt jag tycker är roligt.

Det ska bli väldigt spännande! Det blir som en nystart. Skönt. Fast jag kommer få det väldigt jobbigt nu i en månad framöver eftersom jag ska både till Grekland och till Afrika på projektresa (scrolla ner några inlägg så kan ni läsa mer om projektresan!). Men det är värt det.

Ska du också börja gymnasiet - dela med dig av dina känslor inför det! Och ni som redan går på gymnasiet/har gått på gymnasiet - dela med er av hur ni upplevde det! Och ni som ska börja om något/några år, hur känns det för er? ♥

Xoxo.

Kärlek vid första ögonkastet.


Kolla vad snygg! Jag typ... dör. Sen att den finns på H&M för endast 399:- skadar ju inte. Billigt, snyggt och bra! Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. ♥ Jag måste, måste, måste ha den!

Vad tycker du om skinnjackan?

Xoxo.

Beautiful.


So beautiful. ♥ Håller du inte med?

Xoxo.

Pics of me.


Sorry för sämst bilder, men min webbkamera är inte den bästa.. Och den sista bilden bjuder jag på! ♥

Nu tänkte jag dra mig ut på en promenad med vovven och sedan lägga mig i ett varmt och avkopplande bad. Måste ladda batterierna ordentligt inför skolstarten!

Vad har ni för er?

Xoxo.

Jag ska börja planera mer.


Eftersom jag kommer ta ledigt från skolan i två veckor redan den första månaden (bortsett från Afrika ska jag dessutom till Grekland en vecka) så kommer jag få det rätt stressigt för att inte missa för mycket i skolan. Så därför gäller det för mig att noga planera in pluggtid varje dag så jag inte halkar efter.

Och eftersom jag har ganska många projekt pågång nu i höst tänkte jag köpa en stor kalender där jag får plats med mycket text för att verkligen skriva ner allt. Vilka tider jag ska plugga, när jag har tid för träning, när jag har tid för pojkvännen och vänner (+ familj) och när jag har tid för mig själv (det är viktigt med egentid!). Allt sånt ska få plats. Och jag ska verkligen bli duktig på att planera, skriva ner allt.

Jag är i vanliga fall en människa som kommer ihåg allt i huvudet. Men nu när det är så mycket är det omöjligt för mig att komma ihåg alla saker jag ska göra. Jag måste få mer ordning och reda. Jag kommer tjäna tid på det.

Så någon dag i veckan innan skolan börjar ska jag se till att bli en kalender rikare! ♣

Brukar du skriva ner allt du ska göra? Eller är du som mig, kommer ihåg allt i huvudet och sen blir allt bara en enda soppa?


Xoxo.


Fina ord från Simon och Matilda.


De här fina orden fick jag av Simon igår. Blev så himla glad av den här kommentaren, den värmde gott i hjärtat! Tack du fina Simon! ♥


Detta har Matilda skrivit i sin blogg för att jag hjälpte henne med att berätta hur man svarar på kommentarer och hur man länkar till andras bloggar så som hon gjort ovan. Varsågod och tack så mycket för det fina inlägget! ♥

Jag älskar när jag får fina kommentarer från er läsare! Det betyder enormt mycket. Kärlek till er!

Xoxo.

Bra start på dagen.


Hade lite svårt att somna inatt men jag gick ändå upp 08:55 som planerat. Jag tog på mig träningskläderna och gick ut på en morgonpromenad med vovven. Vi var ute och gick i en halvtimme. Superskönt! Nu har jag svarat på kommentarer (tack för alla fina kommentarer, blir så glad!) och ska nu springa ner i köket och fixa frukost. Det blir havregrynsgröt med jordgubbssylt och mjölk! ♥

Hur startar ni eran morgon?

Xoxo.

I wanna go to Paris.


Igår åkte min mammas kusin som även är min bästa vän och hennes familj till Paris. Jag är inte det minsta avundsjuk. Absolut inte. Jag har det så mycket bättre här hemma. Verkligen. Fy vad tråkigt hon kommer få det. Stackarn. Gaah jag är så avundsjuk! Ha det bäst där divan, hörs när du kommer hem! ♥

Har du varit i Paris någongång?

Xoxo.

Rösta på mig.


Jag är en utav finalisterna hos EmmaEriica och skulle vara superglad om ni ville lägga en röst på min blogg (klicka HÄR för att rösta)! Min blogg är nr 10 så släng ihop en röst till lilla mig! Såg dessutom att man får rösta så många gånger man vill så orkar du får du givetvis rösta fler gånger! Perfekt dessutom om det är flera bloggar du vill rösta på!

Skriv en kommentar här också när du har röstat så jag kan tacka dig! ♥

Xoxo.

Projektresan till Namibia, Afrika.


Vet ni vad? Den 13 september åker jag till Afrika! Jag ska till en ort i Namibia (som ligger vid Sydafrika) som heter Lüberitz. Det är en projektresa med kommunen, jag och en tjej som heter Ayla fick följa med! Det ska bli så himla roligt. Häftigt. Grymt.

Vad är det för projekt, undrar säkert ni. Jo, det är såhär att Höörs kommun har Lüberitz som "vänskapsort" och projektet är att vi ska byta ut erfarenheter ang. ungdomslivet. Vi ska få träffa andra ungdomar och diskutera hur de kan göra sin ungdomscenter bättre (det de har nu är inget vidare), sen har de något ungdomsråd där nere som de ska dela med sig av och berätta om, för att vi ska få tips och idéer på hur vi också kan starta ett sådant ungdomsråd.

Eftersom det tar ca 20 timmar att flyga ner dit (hjälp hur ska jag klara det? Jag är extremt flygrädd!) så kommer vi vara på plats i Lüberitz i fem dagar. Men är borta 13 - 21 september. Men inte blir det någon semester utan det är jobb som väntar! Fast det lär även finnas tid för lite fritid så vi kommer kunna bada i poolen och liknande. Me like.

Vill ni veta en annan rolig grej? I Lüberitz är det mest öken. Och då borde det ju vara jättevarmt! Men visste ni att vattnet bara är runt 10 grader? Alltså går det inte att bada där, det är så kalla strömmar. Men för att komma till det roliga - det finns pingviner där! Jag skrattade som en tok när jag hörde det. Pingviner i öknen. Låter helt sjukt! Men det är sant. Lite coolt. Och kul.

Jag tackar för att jag får chansen att följa med på den här resan! Det kommer bli grymt. ♥

(Bilderna här ovan är från hotellet vi ska bo på. Visst ser det fint ut?)

Xoxo.

Aladdin hjärtan.


Lite senare ska jag träffa Jim. Jag vet inte vad vi ska göra, men det blir nog bara att se film och mysa. Jag har köpt hjärtformade praliner till honom. Jag hoppas han kommer tycka de är goda. Tyckte det var lite gulligt att de var formade som hjärtan. ♥

Ni får ha en trevlig kväll, jag lär inte uppdatera något mer idag. Ska umgås med min fina pojkvän! Vi hörs imorgon igen, och då ska jag berätta mer om projektresan!

Xoxo.

6 månader av kärlek.


Idag har jag och Jim varit tillsammans i 6 månader. Ett helt halvår. Tiden går fort! Det här halvåret har varit det bästa i mitt liv, och det är tack vare Jim. Han har gett mig ny livskraft, glädje och han har framför allt gett mig kärlek. Vi har haft många fina dagar tillsammans, men allt har självklart inte varit endast en dans på rosor.

Men Jim, om du läser detta - du ska veta att jag älskar dig och jag ställer alltid upp för dig, vad det än gäller, vilken tid på dygnet som helst. Min dörr är alltid öppen för dig. ♥

Tack för dessa 6 månader!

Xoxo.

2 veckor sedan den bästa dagen i mitt liv.


Idag är det två veckor sedan den bästa dagen i mitt liv. Lördagen den 1 augusti 2009. ♥ Den dagen glömmer jag aldrig! Det var den dagen jag såg dem, U2. Jag såg min gud, min största idol. Bono. Och det är tack vare min fina, underbara pojkvän jag fick möjlighet till att göra det. Jag vet inte hur jag ska kunna tacka dig för att du fixade biljetter! Tack.

Hursomhelst, började köa 07.18 för att vara exakt. Jag fick nr 70 skrivet på min hand. Jag var nr 70 i kön. Av så himla många människor! Jag var glad. Linnea-bejb kom vid 10-tiden och joinade mig och Jim i köandet. Vi strosade runt på Avenyn och hade det mys i solen. Vid 18-tiden var det insläpp till arenan. Man fick inte springa, men gud vad snabbt vi gick. Vi hamnade längst fram med en person framför. Jag var ca 4 meter från scenen. 4 meter. Tänk att jag har varit nära världens finaste människa!

20.00 kom förbandet Snow Patrol ut och underhöll oss i en timme. De var bra! Ett härligt, mysigt förband! Vid 22-tiden sprakade det hela igång, Larry kom ut på scenen och satte sig vid trummorna och introt till Breathe satte igång. När Bono kom ut på scenen dog jag. Hjärtat stannade till en kort stund. Jag skrek. Jag tror jag fällde en tår. Jag var så lycklig!

Jag kan inte beskriva dagen med ord, men det var den bästa dagen i mitt liv. Och jag är kär i Bono. Han är världens snyggaste och sexigaste man. Så fin, så vacker.

Jag tackar Jim för att du fixade biljetter och att du följde med - det betydde massor! Tack Linnea för det trevliga sällskapet! Och och jättestort tack till U2 för en fantastisk konsert och den mäktigaste upplevelsen i hela mitt liv! ♥

Xoxo.

Heath Ledger.


Du fina, vackra människa - varför var du tvungen att dö, försvinna? Du var så fin. Du var så duktig. Vi saknar dig. ♥

Xoxo.

Ingen slappdag.

Tjenare!

Idag är det verkligen ingen slappdag, ställde klockan på 08:59 (ja, jag gillar "udda" tider) för att vid 10 skulle jag iväg och hämta ut en vaccination på Apoteket och därefter traskade jag vidare till Vårdcentralen för att få min spruta mot Hepatit A samt B. Jag ska ju ut och resa nu i höst!

Nu är jag hemma en stund, ska se till att äta lite mat (fiskbullar - mums) och sedan ta mig till kommunhuset för ett möte med en projektgrupp som jag ska ut och resa med om en månad. Då ska jag få veta mer vad det verkligen är vi ska göra. Jag avslöjar någon gång i helgen.

Vad gör ni denna fredag?

Xoxo.

Du är vad du äter.


Har varit ute och gått stora delar av dagen med Maja, det var jättetrevligt. Ibland undrar jag hur jag kan babbla så mycket. Nu har jag kommit hem, har jätteont i både ben och fötter. Ska springa ner till köket och fixa ett par knäckemackor med leverpastej på och sedan titta på Du är vad du äter.

Många tycker det är ett dåligt program, och kritiserar Anna Skipper för att hon är otrevlig m.m. Jag tycker Anna Skipper är grym! Hon vill ju inte personerna något ont, utan bara öppna deras ögon så de faktiskt ser vilka problem de har, som de måste göra något åt. Jag tycker Anna är cool. Hon hade gärna fått komma hem till mig och hjälpa mig!

Vad tycker du om Anna Skipper och varför tycker du som du gör?

Xoxo.

Träffa Maja idag.

Inatt har jag fått sömn! Så himla skönt. Dock vaknade jag med världens huvudvärk, men äh, det går över under dagen. Nu på morgonen har jag lagt in lite annonser här i bloggen som ni hittar under "reklam" i menyn, klicka gärna på dem! Hehe. Har även ätit frukost och duschat. Lite senare idag ska jag träffa en av mina bästa vänner Maja. Vi ska kanske åka in till Lund eller så stannar vi här hemma, vi ska inte göra något särskilt utan bara gå runt och prata.

Vad har ni för planer för dagen?

Xoxo.

Sött sms.


Jag fick ett sms precis från min älskling. Det innehöll de här orden: Godnatt lilla rosen älskar dig <3

Hur sött är det inte? Jag är en ros. En ros är en symbol för kärlek (åtminstone en röd). Han älskar mig. Och jag älskar honom. Nu ligger min prins i sin säng och är påväg att somna. Jag är avundsjuk. Jag har inte sovit särskilt mycket på tre nätter nu (jag kan inte somna!) och jag vill ligga brevid honom.

Hursomhelst, kärlek är fint. Mycket fint. ♥

Xoxo.

Marabou sommar = äckligt.


Var ute med hunden och passade på att köpa något sött på vägen för att stilla mitt sötsug. Jag köpte Marabou sommar, den verkade god. Choklad och jordgubbar är ju bland det godaste som finns! Men det fick jag ångra, 21 kr åt pipan. Chokladen går inte att äta, den är så äcklig att jag nästan spyr. Mitt råd till er: köp den aldrig, det är bara bortkastade pengar!

Tycker du Marabou sommar är god? Vilket är ditt favoritchoklad? Min är Premium dark mint! ♥

Xoxo.

Hösten är som nyår.


För mig är hösten som nyår, det innebär en ny termin (i år innebär den dessutom en ny skola, nya människor, ny stad och nya kunskaper) och det är perfekt för en nystart, inte bara vad gäller skolan utan även för hälsan.

Jag har bestämt mig för att ha "höstlöften" (samma sak som nyårslöften). Här har vi dem:

Börja träna. Finns det något bättre för kroppen egentligen? Avstressande, bra för hjärtat, gör dig piggare/gladare, orkar mer och gör dig dessutom snyggare. Jag ska prioritera träning i höst, för att må bra och orka med vardagen!

Äta hälsosamt. Jag tänker inte bli vegetarien, inte sluta äta godis och inte heller sluta äta tills jag blir mätt. Men istället ska jag försöka lägga till lite mer frukt och grönt i mina måltider, dra ner på sötsakerna och äta tills jag blir lagom mätt istället för proppmätt. Kanske välja fulkornspasta istället för vanlig osv. Men aldrig att jag ännu en gång ska tvinga mig på en idiotisk diet. Det ska vara i längden också!

Bli en bättre flickvän. Japp, jag ska försöka iallafall. Ingen är perfekt, hur man än skulle vilja. Men jag är superdålig på att ge min pojkvän komplimanger, bjuda på glass (eller liknande) och alldeles för dålig på att berätta hur mycket han betyder för mig och hur mycket jag älskar honom. Skärpning Patricia, visa lite mer kärlek till din prins!

Njuta mer av livet. Skolan börjar, stressen börjar smyga sig på. Men det behöver inte betyda att man ska sluta ha roligt. Tvärtom. Jag måste dessutom bli bättre på att slappna av, lägga undan skolböckerna, stänga av datorn, tv:n och mobilen och ge mig lite egentid med ett varmt bad, en bra bok och en kopp varm choklad toppat med grädde.

Det är fyra punkter jag vill förbättra i höst. Sen självklart se till att plugga ordentligt så jag får bra betyg och liknande, men det är såna självklara grejer. Det här är sånt som får mig att må bra!

Har du några höstlöften? Berätta gärna om dem!

Xoxo.

Fina ord från Jimmy.


Innan jag sprang iväg imorse läste jag några bloggar som jag brukar läsa (checka i menyn under "bloggar") och när jag kom in på Jimmys blogg fick jag syn på de här fina orden. Tack Jimmy, vad glad jag blir! Det är sånt här som är så roligt med att blogga, alla fina ord man får från andra bloggare, i deras inlägg och i form av kommentarer. ♥

Xoxo.

Lite smått stressad.


Godmorgon! ♥ Är lite smått stressad just nu, har precis ätit havregrynsgröt till frukost och om en timme ska jag möta Emma, hon ska nämligen hjälpa mig att hitta en present till Jim som fyller år om 3 veckor. Tack för alla förslag ni gett mig! Innan jag möter upp henne ska jag hinna ta ut pengar, och jag måste gå om sisådär 30 minuter. Så det är bäst att jag börjar rota i garderoben efter något jag kan ha på mig och kletar på lite smink innan jag beger mig mot en bankomat.

Vad ska ni göra för något idag?

Xoxo.

Choklad för PMS-monster.


I söndags följde jag med Jim upp till marknaden på torget. Mensvärken var extrem, jag hade förvandlats till ett uppsvällt, äckligt PMS-monster. När vi skulle hem köpte Jim Premium dark mint (godare choklad finns inte!) till mig, och gav mig dessutom en ros han vann i ett "skjut-spel" (ni vet när man skjuter ner roserna?). Det gjorde mig glad.

Det är så man tacklar ett PMS-monster. Ge er tjej hennes favoritchoklad, krydda det med massvis med komplimanger och en nackmassage, och hon blir på bättre humör.

Xoxo.

Panik panik panik! Vad ska jag ge honom?


Min fina, älskade pojkvän fyller år snart. Den 3 september. När vi är i Grekland. Han fyller 17. Och jag har sådan panik! Jag vet inte vad jag ska ge honom. Det finns så mycket jag vill ge honom, men som jag inte har råd till. Jag vill ge honom det bästa, finaste och roligaste som finns. Men min ekonomi räcker inte. Tyvärr.

Det är alltid svårt att köpa presenter till killar. De kan ju alltid köpa choklad, underkläder, smycken, parfymer m.m till oss tjejer, men vad ska vi ge dem?

Nu behöver jag er hjälp! Vad ska jag ge Jim när han fyller 17 år? Kom med alla idéer ni har, inga är dåliga! Gärna så många som möjligt. Och det ska inte vara något som är alldeles för dyrt, jag har nämligen bara 900 kr som dessutom ska räcka som fickpengar nere i Grekland (suck).

Xoxo.

Mina sista ord till er.


Bono: Jag minns när jag såg dig första gången, du låg bland dina syskon under några stenar tillsammans med din mamma, som jag, Hanna och Kalle kallade Gullan. Du var så liten och söt. Din päls var skinande och vacker. Du var så rädd, du var mager. Jag minns hur vi snodde mat inne hos kossorna hos bonden i Simlångsdalen för att du skulle få i dig mat. Utan oss hade du inte överlevt. Du var så svag, men ändå så stark. Jag och Hanna bestämde att du skulle heta Bono, du blev döpt efter vår gud. Vi var helt säkra på att du var en kille, men det visade sig att du var en tjej senare. Jag minns när jag senare den sommaren kom hem, och du hade blivit så stor. Du var vacker! Jag minns hur sur jag blev för att mamma och Jerry började kalla dig Jansson, du hette ju Bono! Jag minns när du födde Bruce, sådan stolt mor du var. Du ville aldrig lämna din son, du var en god mor. Sen började du må dåligt, du drog dig undan, du slutade äta, du blev så himla smal och benig, glansen i pälsen försvann. Nu är du borta, och jag ångrar så att jag inte tog farväl av dig. Men jag kunde inte, jag var för svag. Men jag hoppas och tror att du förstår. Du kommer få det bra i himlen. Nu slipper du lida. Ta väl hand om dig, vi ses i framtiden! Jag saknar dig.

Bruce:
Jag minns att jag låg en onsdagskväll och kollade på Grey's Anatomy när du kom till liv. Du var så liten, söt, oskyldig, hjälplös och fin. Jag var snabb med att bestämma att du skulle heta Bruce (döpt efter Bruce Springsteen). Du växte snabbt upp, och fick sedan en broder, Raffe. Ni har haft så många fina dagar tillsammans, och trots att du var 3 veckor äldre än honom hade du ingen chans, han vann alltid när ni brottades. Du hade samma tunna kropp som din mamma (Bono/Jansson), långa bakben och en stor mage. Du såg helt crazy ut, men du var så söt, unik och kärleksfull, samtidigt som du var så himla galen. Häromkvällen när jag inte kunde sova för att gamla minnen dök upp i mitt huvud tog jag in dig på mitt rum. Du slickade bort mina tårar och la din tass mot min kind. Det var som du förstod vad jag genomgår, du tröstade mig. Du fanns där för mig. Och det är jag evigt tacksam för. Jag kommer sakna dig så himla mycket, vem ska nu torka mina tårar och klappa mig på kinden? Jag minns när Hanna kom hit för någon vecka sedan och du somnade i hennes påse (värt att tillägga: systembolgaspåse = magen är alltså en ölmage!), du älskade den. Jag minns när Jim kom hit och stoppade i händerna i påsen och busade med dig och Raffe. Så glad du var, du var helt tokig! Jag lovar att ta hand om din bror, och han hälsar från min säng att han också saknar dig. Vi glömmer dig aldrig. Jag saknar dig.

Det var mina sista ord till er. Nu ska jag försöka få stopp på tårarna och krypa ner under täcket. Tänk att en sån här sak kan knäcka en helt totalt. Vila i frid Bono & Bruce!

Xoxo.

R.I.P Bruce.


Just nu hatar jag mamma och Jerry. Jag hatar dem så mycket att jag skulle kunna skjuta dem i huvudet. För det är just det de ska göra med denna urgulliga kattungen, Bruce + hans moder. VARFÖR? Mamman var sjuk, det kan jag förstå, men inte lilla Bruce. Han är så oskyldig, söt, gullig, mysig. Vad har han gjort för att förtjäna en hemsk död? Om han nu så måste försvinna kan han väl få en spruta? Han förtjänar faktiskt en bra död, om han så måste dö.

R.I.P Bruce ♥ Du var min fina sockertopp. Du fick mig att le när jag hade svårt att sova. Du gav mig lugn. Jag älskar dig! Vila i frid, vi ses någon dag.

Tårarna rinner, han förtjänar inte det här. Jag behöver honom. Det är "bara" en katt, men han har hjälpt mig mycket under den tid han har levt. Jag kommer sakna dig, jag kommer sakna dig om nätterna.
Kärlek till dig.

:(

UPDATE:
nu kom de hem, och Bruce lever. Vi gav bort honom. Vet tusan inte om jag tror på det, kan vara något mamma bara säger för att göra mig "gladare". Om det är sant - jag hoppas du får det bra! But I still miss you. Om det inte är sant - vila i frid! I vilket fall som helst ses vi i himlen, nångång. ♥

Xoxo.

I love Gossip Girl.


Gossip Girl, mitt älskade GG. Världens bästa program? I think so. Delad etta-plats med Grey's Anatomy och Desperate Housewives, åtminstone. Jag älskar karaktärerna, handlingen, kläderna, skådisarna (hey, de är ju urläckra!)... Jag älskar serien, helt enkelt. ♥

Jag längtar som en tok efter att serien ska ha säsongsstart! Har hört lite rykten om att den startar den 14 september, but I'm not sure. Om den börjar då är det ju typiskt att man befinner sig i Afrika då...

Någon som har lite fakta till mig och kan berätta när serien har säsongsstart?

Xoxo.

Underkläder jag vill vara ägare till.


Underkläder, det är något jag aldrig unnar mig. Men det är något jag ska börja unna mig, för det finns så himla snygga underkläder. Checka in trosorna här ovan, allt från H&M.
Supersnygga och billiga, I love it!

Med ett par snygga och sexiga underkläder känner man sig mycket snyggare, även om det bara är man själv som vet att man bär dem. Och när man känner sig snygg och sexig blir man ju givetvis mycket mer attraktiv. Alla gillar personer med starkt självförtroende (inte för mycket dock).

Brukar du unna dig underkläder?

Xoxo.

Ett hej och ett tack.

Vi börjar inlägget med ett hej! Välkomna ska ni vara till min blogg. Varmt välkomna, rättare sagt. Jag tänker inte fortsätta med någon slags presentation, utan vill ni veta lite mer om mig ber jag er läsa i menyn här till vänster, där står en hel del om mig.

Sen avslutar vi inlägget med ett tack till världens bästa Felicia för den otroligt fina designen! ♥

Vad tycker du om designen?

Xoxo.


RSS 2.0